Tisztelt leendő Megrendelőnk!

Azon gondolkodik épp, hogy saját márkát szeretne indítani, vagy van egy jó receptje bőrbarát összetevőkkel, amit megvalósítana, de nincs hozzá meg a szappanfőző tudománya? Esetleg valamilyen szappanfélét szeretne egyedileg kivitelezni és piacra dobni páratlan ötletként?

Nem kell hozzá saját gyár, hogy beindítsa üzletét. A kulcsszó:  bérgyártás. Valódi, főzött háziszappanokat gyártunk természetes növényi alapanyagokból, amelyek az Ön cégének, brand-jének emblémájával minőségi és egyben hagyományos értékrendet képviselő termékként értékesíthet, továbbértékesíthet. 

Vállaljuk meglévő (natúr és 16 illatos kivitelű) háziszappanjaink bérgyártását – nagy tételben, egyedi ár alapján – az Ön brand-jét képviselve. Igény szerint a csomagolás kivitelezéséről is gondoskodunk, vagyis a csomagolás színét, egyediségét, logóját Ön mondhatja meg nekünk!
Emellett különféle szappanvariációk megalkotását – sajátos növényi összetevőkkel, illattal vagy felhasználási körrel – mindezek engedélyeztetését és piacra “dobását” is megvalósíthatjuk – Mindent az Ön elképzelése alapján!

Várjuk megrendelését és érdeklődését az info @ kezmuveshaziszappan.hu e-mail címen,
valamint a +36 20 210 3027 telefonszámon!