A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a 27%-os ÁFA összegét, de a szállítási költséget nem. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben vagy telefonos visszaigazolást követően – a készlet erejéig – 5 munkanapon belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepi napokon beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik a rendelésfeldolgozásának időszakába, akkor azon időszakkal automatikusan meghosszabbodik a rendelések feldolgozásának menete. Így ha rendelése sürgős, esetleg határozott időpontra szeretné kézhez kapni (születésnap, rendezvény miatt), úgy kérjük a megrendelés leadása alkalmával megjegyzésben írja meg részünkre!
Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük először levelezőrendszere SPAM mappáját tekintse meg, majd ha ott sem találja levelünk, úgy kérjük keressen minket e-mail-ben vagy telefonon.

A megrendeléseket postai úton, előre utalás után és/vagy utánvét esetén teljesítjük és a szállítás költségét a vevő viseli. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Figyelem: minden bruttó 25.000,- forint feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!


Szállítási árak (bruttó 100.000,- Ft összeghatárig)

DPD Futárszolgálat és Csomagpont

Súly / grammig
Ár (házhoz szállítás előre utalással) / HUF
Ár (házhoz szállítás utánvéttel) / HUF
300013991699
400015751875
500015751875
1000017252025
1500018502150
2000019992299
2500022992599
3000027993099

Cégünk szerződött partnereként a DPD Futárszolgálat szállítja és kézbesíti csomagjainkat. Értékbiztosított csomagok, csomag nyomon követési funkció, futárnál történő kártyás fizetési lehetőség és nem utolsó sorban megfizethető árak jellemzik. Kérje küldeményét házhoz, vagy válassza a közel 200 Dpd csomagpont közül a legközelebbit!

  • A küldemény felvétele napján a címzettet e-mailben értesítik, hogy csomagja a DPD-hez került, megadják az esetleges utánvét összegét és tájékoztatást adnak a következő munkanapon történő kiszállításról.
  • A címzettnek a kiszállítást megelőző napon amennyiben szükséges, lehetősége van az értesítőben szereplő leírás alapján a kiszállítási dátum vagy cím egyszeri módosítására. A változtatás egyszerű és online elvégezhető.
  • A küldemény kiszállításának napján e-mailben értesítőt küldenek a csomag felvételéről és arról az egyórás időablakról, amikor a csomag várhatóan kiszállításra kerül, így növelve az első kiszállítási kísérlet sikerességét. A megadott időpont tájékoztató jellegű.

Csomagküldő.hu

Csomagszállításban további partnerünk a Csomagküldő.hu. Kedvező árak, minőségi szolgáltatás, Magyarországon belül kiterjedt hálózat.
Nincs várakozás: A csomagokat általában másnapra kézbesítik. Akkor veszi át, amikor Önnek megfelel és azt mindössze pár másodperc alatt. Így a webáruházból rendelt termék akár már másnap átvehető az Ön által választott átvevőhelyen.

  • A csomagot a Packeta bármely átvevőhelyén fogadhatja. A Packeta alkalmazásában nyomon követheti a csomagja útját.
  • A csomag feladásakor a címzett értesítést kap SMS-ben és e-mailben. Amikor pedig a csomag megérkezik, értesítést küldenek az átvétellel kapcsolatosan.
  • Az átvételi határidő lejártának közeledtével további emlékeztető e-mailt küldenek a címzett részére.

Kényelmes: Ott vannak jelen, ahol Önnek a leginkább megfelel  – munkából jövet, bevásárló-közpon­toknál. Keresd meg a hozzád legközelebbit és kérd csomagod a több száz átvevőpont egyikére hihetetlenül alacsony áron!

Súly / grammig
Ár (előre fizetés esetén) / HUF
Ár (utánvétel esetén) / HUF
100012001455
200012001455
300012001455
400012001455
500012001455
1000015001755

Csomagszállítás kényelmesen, olcsón és környezettudatosan, ez a Foxpost.

Súly / grammig
Automatába (előre fizetés esetén) / HUF
Automatába (utánvétel esetén) / HUF
250009511142

Csomagkövetés, fizetés bankkártyával a csomag átvételekor. A megrendelt termékeket a Foxpost hálózatán keresztül is eljuttatjuk akár házhoz vagy kérhető ORSZÁGOSAN több száz CSOMAGAUTOMATÁBA. Az automatába kiszállított csomagot kizárólag bankkártyával lehet kifizetni az átvételkor. Házhoz-szállításos csomag a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is fizethető.

Keresd meg a hozzád legközelebbit!

  • A csomag elindítása napján a címzettet e-mailben értesíti a Foxpost, hogy csomagja az orosházi automatába behelyezésre került.
  • A szállítás jellemzően 1-2 napot vehet igénybe, de van hogy a feladás után másnapra már az automatába kerülhet csomagja.
  • A Foxpost a csomag automatába helyezéséről értesítést küld a Címzettnek, az csomagátvételre 3 nap áll rendelkezésre, ám ha nem kerül kivételre a csomag, a későbbiekben visszaszállítják részünkre azt.

A Foxpost csomagautomaták kialakítása miatt az itt átvehető csomagok maximális mérete: 60 x 38 x 61 cm. A kellemetlenségek elkerülése érdekében igyekszünk automatikusan szűrni, hogy “túlméretes” csomagot ilyen átvételi móddal ne engedjen a rendszer megrendelni, de természetesen minden csomag más, így előfordulhat, hogy az automatizmus enged megrendelni egy nagyobb csomagot (ezt ekkor sem tudjuk betenni az automatába, a visszaigazolás ellenére sem).


Fizetés bankszámlánkra előre utalással

Kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja át:

Carlender Bt.
Budapest Bank
10101102-41241300-01005005

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorába írja be a megrendelés számát, amely a visszaigazoló e-mail-ben található!


Fizetés bankkártyával

Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy predpaid egyenlegről.

MIT JELENT A BARION™?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

– Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
– Visa vagy Electron bankkártyádat
– Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

ELSŐ A BIZTONSÁG
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN
www.barion.com