SZÁMLASZÁMUNK MEGVÁLTOZOTT!!
  • 2022. 01. 22.

Ez úton is értesítünk minden kedves Vásárlónkat és Viszonteladónkat, hogy bankszámlaszámunk január elején megváltozott: Carlender Bt. | Budapest Bank | 10101102-41241300-01005005 Köszönjük, hogy figyel ránk!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • 2021. 12. 26.

Ez úton kívánunk minden kedves meglévő és leendő Vásárlóink részére Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Köszönjük bizalmukat a 2021-es évben! A Kézműves háziszappan csapata

KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS PACKETA ÁTVEVŐHELYRE!
  • 2021. 11. 22.

Rendeljen webáruházunk kézműves termékeiből összeállított 0-5kg közötti csomagot és vegye át a 724 Packeta (korábban Csomagküldő) Átvevőhely egyikén mindössze bruttó 699Ft-ért! Az akciós szállítási ár 2021.november 15-től 2021. december 31-ig vehető igénybe honlapunkon!

ÚJ PARTNERÜNK A SZÁLLÍTÁSBAN: DPD!
  • 2021. 11. 07.

2021. novemberétől új partnerünk a szállításban a DPD Futárszolgálat! – értékbiztosított csomagok, – csomag nyomon követési funkció, – futárnál történő kártyás fizetési lehetőség és – nem utolsó sorban megfizethető árak jellemzik Kérje küldeményét házhoz, vagy válassza a közel 200 DPD csomagpont közül a legközelebbit!

AKTÍV SZÉNNEL KÉSZÜLT HÁZISZAPPAN
  • 2021. 10. 20.

Itt van az ősz..itt van újra! Mi is újra itt vagyunk…méghozzá egy kis újdonsággal jelentkezünk! Egyelőre igaz csomagolásmentesen, de elérhető az AKTÍV SZÉNNEL készült háziszappanunk, van amelyik homogén, ám van amelyik szép márványos, de hatóanyag-tartalomban mind egyforma!! Az aktív szén tisztító, fertőtlenítő és méregtelenítő hatással rendelkezik. Főként a zsíros, pattanásos bőrrel képes csodákat tenni. Szóval…

ÚJ TERMÉKCSALÁD: HERBACLASS!
  • 2021. 06. 21.

Napokban a HerbaClass termékcsaláddal gyarapodott kínálatunk. A növényi kivonatok, őrlemények és krémek gyártója a HerbaPharm Europe Kft. Battonyai üzemükben kiváló növényi alapanyagokat dolgoznak fel egy általuk kifejlesztett, hideg, kíméletes technológiával. A felhasznált növények zöme vegyszerrel nem kezelt, ellenőrzött hazai gazdálkodásból származik. Céljuk olyan koncentrált anyagok előállítása, melyek megfelelő támaszt nyújtanak szervezetünk számára és emellett jól…

HIHETETLEN,DE IGAZ!
  • 2021. 06. 11.

Hihetetlen!! E hónap első “csodája” számokban mérhető számunkra: a Kézműves Háziszappan Webáruházba megérkezett a 10.000. megrendelés! Köszönjük Vásárlóinknak az eddigi bizalmat, Partnereinknek pedig köszönjük a velünk tett lépéseket, fáradozásaikat!!

HÁZTARTÁSI KIEGÉSZÍTŐK
  • 2021. 05. 11.

Környezetkímélő háztartási szereink mellett természetes HÁZTARTÁSI KIEGÉSZÍTŐKet tartalmazó kategóriával bővült webáruházunk kínálata. Természetes alapanyagú szivacsok mosogatásra, takarításra, súrolásra különböző kiszerelésekben. Fapálcás fültisztító, színes kétoldalas habkő, luffa szivacs, súroló kefe, papír szívószál. Akár a konyhádba, akár a fürdőszobába keresel zöldülő termékeket, mindenképp érdemes szétnézni nálunk!

LIMITÁLT ANYÁK NAPI CSOMAGOK
  • 2021. 04. 17.

Május első vasárnapja közeleg, idén május 2. Anyák napja. Ezen a világszerte megünnepelt napon az anyaságról emlékezünk meg. Ez alkalomból mi is szerény, ám annál pompásabb meglepetéseket készítettünk: Anyák napi csomagokat alkottunk 1-2-3 szappanos kivitelben. “ANYA CSAK EGY VAN!” alapon limitáltuk is, így aki szeretne ‘kézzelfogható természetességet’ ajándékozni Édesanyjának , az mihamarabb válogassa össze – akár prémium –…

MOSÓSZAPPANOK CSOMAGOLVA!
  • 2021. 04. 09.

Nagy örömünkre szolgál megosztani Veletek a hírt, amely szerint elkészültek mosószappanjaink dobozai. Így webáruházunkban immáron csomagolt verzióban is elérhető natúr, illatmentes valamint a képen látható illatokban. ?